KOMENDANCI, KWATERMISTRZE – letnich obozów
Zbliża się czas planowania i organizacji letnich obozów harcerskich. W związku z powyższym, chciałbym przedstawić swoją ofertę pracy jako kucharz.
Moje wieloletnie doświadczenie gastronomiczne związane jest z organizacją imprez okolicznościowych, cateringu oraz w żywieniu zbiorowym - również dzieci i młodzieży.
Przez kilka lat pracowałem jako kucharz na młodzieżowych koloniach letnich i zimowych. Jednak przez ostatnie sześć lat w okresie wakacji związałem się z usługami gastronomicznymi dla harcerzy podczas ich wypoczynku na obozach letnich.
W swoich usługach proponuję wykorzystanie odpowiedniej wiedzy w zakresie prawidłowego żywienia dzieci i młodzieży. Opracowywane przeze mnie menu jest urozmaicone pod względem różnorodności codziennych posiłków jak również dostosowane pod względem kaloryczności i wartości odżywczych . Przede wszystkim bazuję na artykułach świeżych, nie przetworzonych. W pełni korzystam z warzyw i owoców sezonowych. W moim menu dominuje Kuchnia Polska / typowo domowa /, aby smakowało jak u „ Mamy „.
Ponadto proponuję:
- możliwość organizacji dostaw z hurtowni spożywczych, piekarni, masarni, mleczarni w danym rejonie obozowania
- warsztaty z budowy pieca kuchennego z cegły
- warsztaty kulinarne / festiwal smaku /
- konkurs na najlepszy zastęp kuchenny / „Złota Patelnia „ /
Jeśli jesteście zainteresowani połączeniem letniej przygody ze zdrowym żywieniem, proszę o kontakt e-mail : pg_wrestling@interia.pl
Piotr Grabowski
Czuj! Czuwaj !
W kontakcie proszę podać :
1. Termin obozu / ilość dni /
2. Miejsce obozowania / najlepiej mapka /
3. Ilość osób + kadra / wiek uczestników /